پروپیلن گلایکول

mpg
امتیاز 0 از 5

توضیحات محصول

مایعی بی رنگ، بی بو و با طعم کمی شیرین است که به طور گسترده در صنایع مختلف کاربرد دارد. این ماده به دلیل داشتن نقطه جوش بالا، غیر سمی بودن و قابلیت امولسیفیکاسیون بالا، به عنوان یک حلال، مرطوب کننده و عامل ضد یخ در طیف وسیعی از محصولات استفاده می‌شود

پروپیلن گلایکول Pg

توضیحات

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروپیلن گلایکول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط

کاربردهای اصلی ویتامین B3: ✅ روشن‌کننده پوست و کاهش لک‌های ناشی از آفتاب و جای جوش ✅ کمک به کاهش...
ویتامینB3 نیاسین امید
امتیاز 0 از 5
کربومر به عنوان قوام دهنده برای کنترل ویسکوزیته و غلظت مواد آرایشی کاربرد دارد. کربومر باعث همگن شدن در ترکیبات مختلف می‌شود. این ماده می‌تواند...
کربومر۹۴۰ مواداولیه_ارایشی کرم_سازی
امتیاز 0 از 5
موارد مصرف ویتامین ای: ویتامین ای برای چی خوبه؟ بهبود باروری در مردان جلوگیری از تورم (التهاب) و تجمع چربی در کبد خطر...
ویتامینE موادشیمیایی کرمسازی
امتیاز 0 از 5
ویتامین B5 یک ترمیم‌کننده و لایه حفاظتی طبیعی است. محصولات بهداشتی حاوی این ماده، آلرژی‌های پوستی مانند خارش پوست، درد و تغییر رنگ را تسکین...

تومان

امتیاز 0 از 5
خواص شی باتر برای پوست – جلوگیری از ایجاد چربی – جلوگیری از التهاب طبیعی – دارای خواص آنتی اکسیدانی – ضد...

تومان

امتیاز 0 از 5
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و...

تومان

امتیاز 0 از 5